Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis sed cursus sapien, vitae fringilla sem. Duis convallis vel nunc at laoreet.

 

Starptautiskās sadarbības veicināšanas pasākums

Šā gada 19. jūlijā Rīgā viesojās FEG Prezidente Efi Kalampoukidou.

Lai varētu pārspriest aktuālās problēmas, tika rīkotas lietišķas vakariņas ar Valdes pārstāvjiem un Gitu Viguli.

Mēs Efi Kalampoukidou pazīstam kā augstas klases profesionāli, kura ir gatava iedziļināties jebkurā, ar tūrismu un gidiem saistītā problēmā, un dot konstruktīvus padomus. Tieši Efi ir daudz palīdzējusi LPGA veidošanās periodā.

Lietišķo vakariņu laikā tika pārrunātas pašreizējās ES nostādnes un direktīvas, kas vistiešākajā veidā skar arī mūs.

Mums par laimi FEG aktīvi tam visam seko līdzi, iesaistās un iebilst, un, ja vajadzīgs, iesaista arī savus juristus.

FEG aizstāv profesionālo gidu tiesības, kā arī reklamē šādu gidu pakalpojumus. N.B.! Mums vajadzētu aktīvāk sūtīt viņiem informāciju par Rīgā un Latvijā notiekošo, kas tad visdrīzākajā laikā tiktu atspoguļots sociālajos medijos. Tikai šoreiz - no Eiropas puses. Iespējams, ka tad tas varētu nonākt arī mūsu ministriju ierēdņu redzes lokā, un mums būtu vieglāk pierādīt gidu darba svarīgumu.

Turpmāk LPGA kontaktpersona ar FEG būs Laura Junghāne. Šī tikšanās bija lieliska iespēja Laurai personīgi iepazīties ar FEG Prezidenti.

Cerams, ka novembrī no Latvijas uz gadskārtējo FEG dalībvalstu delegātu sanāksmi dosies mūsu Laura. Jau tagad ir zināms, ka trīs dienu darbs Fatimā būs saspringts un radošs. Tā kā esam pilntiesīga FEG dalībvalsts, Lauras balss būs tikpat vērtīga kā lielo dalībvalstu balsojumi.

Daži tikšanas mirkļi