Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis sed cursus sapien, vitae fringilla sem. Duis convallis vel nunc at laoreet.

Ziemassvētku pasākums

Zaļi balti strīpains pīrāgs — tāds ir katrs gads. Bet ir diena, kurā tīrāks vēlies būt tu pats. Visu atceries, kas bija un — kā tālāk ies. Visiem vajag gadu mijā kaut ko vēlēties.

(O.Vācietis)

Mīļie kolēģi, Gaidām Jūs visus uz  asociācijas  Ziemassvētku pasākumu š.g.16. decembrī, plkst. 13.00  Jāņa Akuratera muzejā. Pasākuma ilgums apm. 3 h. http://memorialiemuzeji.lv/muzeji/jana-akuratera-muzejs/ Pēc  ekskursijas muzejā  būs saviesīgā daļa. Līdzi paņemiet groziņu un, kā vienmēr, nelielu dāvaniņa svētku loterijai. Pieteikšanās līdz 11.decembrim. Jūsu Valde.

Kas tad ir mana dzimtene? Sapņi apņem savas rokas ap mani un es redzu tad manu dzimteni. Ievas sāk smaržot un es eju atkal pa zaļām ielejām un klausos, ka kviešu druvas malā grieze griež. Un plašums atveras liels un bezgalīgs un es esmu tur, kur vēji plīvo un balti padebeši dienvisu guļ un koki sīc bišu pilni un liepas zied aizaugušu upju malās. (J. Akuraters)